Andringa Psychologie

Supervisie

In mijn praktijk bied ik de mogelijkheid tot supervisie binnen GZ-opleiding en ik sta geregistreerd als supervisor VGCt. Zowel op de praktijklocatie in Zeist, wandelend in de tuinen van Slot Zeist, als via beeldbellen zijn er mogelijkheden.

Sinds de start van mijn loopbaan (2009) deed ik veel multi- en interdisciplinaire behandelervaring op bij diverse instellingen in de basis- en specialistische GGZ. Onder meer bij Stichting Centrum ’45 / ARQ (complexe traumaklachten), PSYQ (angststoornissen), Brijder verslavingszorg (ambulant en klinisch) en Defensie (revalidatie). Ik leerde op inhoud veel, maar ook in samenwerking met diversiteit aan disciplines.

Simone Andringa Psychologie

Het leerproces van supervisie

Mijn ervaring is dat supervisie jou de mogelijkheid biedt tot verdieping van je leerproces, het biedt mij de mogelijkheid om mijn ervaring en enthousiasme voor het vak over te dragen. Daarnaast zie ik supervisie, net als leertherapie, als een essentieel onderdeel van je ontwikkeling als psycholoog. In ben ervaren in de toepassing van CGT, schematherapie en EMDR bij een diversiteit aan klachten. Ik werk graag eclectisch / integratief en ‘op maat’ in mijn behandelingen met scherp oog voor de therapeutische relatie en parallelle processen in het team. Mocht je meer willen weten over mijn achtergrond en opleiding-/werkervaring, kijk dan op mijn LinkedIn profiel.

Spreekt dit jou aan? Dan kun je contact met mij opnemen via simone@andringapsychologie.com.

In een eerste gesprek bespreken we de leerdoelen, die bijvoorbeeld betrekking kunnen hebben op het leren toepassen van vaardigheden en methodes of op het herkennen van valkuilen als therapeut. Vervolgens gaan we daar in de supervisie uren verder mee aan de slag, en evalueren we om de zoveel sessies de voortgang van deze leerdoelen.

Voor tarieven en betalingsvoorwaarden klik hier. De supervisie kosten die ik in rekening breng zijn vrijgesteld van BTW.

Supervisanten

Onderstaand een greep van de boordelingen van supervisanten.