Contact

Aanmelding
Je kunt hier je gegevens noteren wanneer jij je wilt aanmelden bij mijn praktijk. Deze informatie komt direct als aanmelding terecht in de beveiligde omgeving van het elektronisch patientendossier van de praktijk. Ik krijg daar een melding van en zal dan telefonisch contact met jou zoeken om de aanmelding te bespreken en overleggen of behandeling in mijn praktijk daadwerkelijk passend is. 

Waarneming en crisis
Voor behandeling in de praktijk is een gezonde mate van stabiliteit nodig. Er is geen psychiater aanwezig en om die reden neemt de praktijk geen crisisgevoelige cliënten aan en / of wanneer er sprake is van een hoog risico op suïcidaliteit. Dit betekent dat je stabiel genoeg moet zijn om de tijd tussen twee afspraken te overbruggen (eens per week of eens per twee weken) of bij langere afwezigheid. Wanneer je intensievere zorg nodig denkt te hebben, kunt je overleggen met de huisarts voor een verwijzing naar een andere hulpverlener (specialistische GGZ). Wanneer ik langer afwezig ben (bijvoorbeeld vanwege verlof) wordt er met je besproken wat er eventueel nodig is aan overbrugging. Overbrugging kan georganiseerd worden via de huisarts of de praktijkondersteuner GGZ in de huisartsenpraktijk. Soms wordt er overbrugd door een collega uit mijn netwerk.

Indien er in de lopende behandeling toch sprake blijkt van een acute toename van ernstig psychische klachten en je direct hulp nodig hebt, kun je een aantal dingen doen:

  • In geval van levensbedreigende spoed bel je 112.
  • Neem contact op met de (dienstdoende) huisarts of met de huisartsenpost. Enkel de huisarts kan acute hulp op de korte termijn via de crisisdienst in de GGZ organiseren. Kijk ook op Thuisarts.nl in geval van acute ernstige psychische klachten.
  • 113 zelfmoordpreventie (0800-0113): eerste hulp voor mensen die denken aan zelfdoding, 24 uur per dag bereikbaar. 
  • De Luisterlijn (088 0767 000): dag en nacht bereikbaar voor een luisterend oor.

Bereikbaarheid
Binnen openingstijden ben ik via onderstaande manieren te bereiken voor praktische vragen, zoals het maken of verzetten van een afspraak of voor vragen over de wachttijd. I.v.m. de privacy gevoeligheid van de medische gegevens bespreken wij behandelinhoudelijke zaken enkel in het consult. Indien noodzakelijk kan dit ook via de beveiligde e-mailomgeving Zorgmail. Verstuur s.v.p. geen medische (privacygevoelige) informatie via de e-mail, de whats-app of in een sms-bericht. 

Telefoon
 +31683615424
Indien ik niet bereikbaar ben, kun je een voicemail met naam en telefoonnummer inspreken en dan bel ik je terug.

E-mail
simone@andringapsychologie.com 

Postadres
Utrechtseweg 92

3702 AD Zeist