Andringa Psychologie

Over mij

Naast mijn registraties als Gezondheidszorgpsycholoog en Cognitief Gedragstherapeut volgde ik in de loop der jaren, naast supervisie en leertherapie, diverse cursussen en opleidingen. Op deze pagina vind je uitgebreidere informatie over mijn opleiding- en werkervaringsachtergrond.

Over mij Simone Andringa Psychologie

Simone Andringa

In de loop der jaren ben ik werkzaam geweest bij diverse instellingen en praktijken. Zowel in klinische setting als poliklinisch. Mijn werkzaamheden lagen op het vlak van diagnostiek en behandeling bij milde tot complexe psychologische problematiek. Om die reden beperk ik de behandeling in mijn praktijk niet tot een specifieke doelgroep. De variatie vind ik juist interessant en de diversiteit in mijn werk- en opleidingservaring kan ik hierbij goed inzetten. Er zijn wel ernstige klachten die ik niet behandel in mijn praktijk. Meer informatie daarover vind je hier.


Persoonlijke ontwikkeling en reflectie op eigen werkzaamheden vind ik van groot belang in mijn werkzaamheden als psycholoog. Supervisie en leertherapie volgen vind ik dan ook essentiële onderdelen van het vak. Ook blijf ik jaarlijks cursussen volgen, ben ik onderdeel van intervisiegroepen, woon ik symposia/congressen bij en ben ik lid van de special interest group EMDR&somatiek van de Vereniging EMDR Nederland om mijn kennis op peil te houden. Mijn werkwijze blijft op deze manier aansluiten bij de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en bij de wetenschappelijke richtlijnen.