“Ik voel me lichter en opgelucht na de EMDR behandeling, ik heb echt los kunnen laten.”

“Ik zie nu hoe kritisch ik altijd naar mijzelf ben geweest, ik kan en mag milder zijn, het voelt goed!”

“Ik ben er achter gekomen hoeveel situaties ik altijd uit de weg ben gegaan, vanwege mijn angsten. Door de behandeling durf ik nu wel deze situaties aan te gaan. Ik voel me meer ontspannen en heb meer zelfvertrouwen gekregen.”

“De therapie heeft me meer inzicht gegeven in mijzelf, mijn achtergrond en de manier waarop ik nu in het leven sta. Ik heb het gevoel dat ik andere keuzes kan gaan maken, die beter zijn voor mijzelf”  

 

Praktijkinformatie

Bijna iedereen heeft wel eens een periode dat het even wat minder gaat. Je zit wat minder goed in je vel of je hebt in korte tijd veel meegemaakt en ervaart daar last van. Dat is heel normaal en gelukkig gaat zo’n periode in veel gevallen vanzelf over. Maar in sommige gevallen gebeurt dat niet. Je blijft dan worstelen en de klachten gaan je dagelijks leven, je functioneren en je relaties met anderen beïnvloeden. Er ontstaan dan meer psychische klachten. Dan kan het goed zijn er eens met een psycholoog over te praten. Het vraagt moed om dit onder ogen te zien en nog veel meer moed om ermee aan de slag te gaan. In psychologische behandeling loop ik in dit proces mee en reik aan wat nodig is om tot verbetering te komen.

In de praktijk kun je terecht voor kortdurende en klachtgerichte behandeling in de generalistische basis ggz bij matig-ernstige klachten zoals somberheid, angst, trauma (voor uitgebreidere informatie zie ook hier). In mijn behandelingen streef ik naar een persoonlijke aanpak in een behandeling op maat. Ik werk met technieken uit de cognitieve gedragstherapie, de kortdurende schematherapie en acceptance and commitment therapy. Ook pas ik regelmatig verwerkingstechnieken toe zoals EMDR, imaginaire rescripting en imaginaire exposure. Wat deze behandelmethoden zoal inhouden vind je hier.

Simone Andringa
Praktijklocatie Utrechtseweg 92 in Zeist

Vanuit mijn werkervaring als geregistreerd psycholoog ben ik in 2022 mijn vrijgevestigde praktijk Andringa Psychologie gestart. Ik wil er graag vanuit eigen visie, kennis en kunde, zorg op maat bieden bij psychologische klachten. Ook bied ik in samenwerking met D.O.E.N. (via werkgever) kortdurende traumagerichte behandeling voor werkgerelateerd trauma aan. Mijn praktijk bevindt zich op een goed bereikbare locatie, centraal in Zeist. Voor meer informatie over wat je mag verwachten van een vrijgevestigde praktijk klik hier. In 2023 wordt de praktijk gevisiteerd door de LVVP.

Praktijkgegevens
KvK-nummer: 85935875
AGB-code: 94-101709
AGB-code praktijk: 94-067209